Velkommen til EY Entrepreneur Bloggen

Velkommen til EY Entrepreneur Bloggen, et nyt forum for Danmarks entrepreneurer og vækstskabere. Et forum med fokus på vækst, vækstskabere, innovation, entrepreneurskab og Start-ups. Et forum der fortæller de gode historier, og hvor eksperterne kommer med råd og vejledning til, hvordan du skaber vækst, hvordan du bedst løser en lang række  af de udfordringer, der er forbundet med at drive en virksomhed i dagens Danmark samt giver dig seneste nyt om EY Entrepreneur Of The  Year programmet.

Det er i år 20. gang, at EY i Danmark afholder EY Entrepreneur Of The Year, hvor vi hylder de bedste entrepreneurer fra hele landet. Flere end 1.000 virksomheder lever i år op til de skrappe vækstkriterier, som er kravet for at deltage i konkurrencen om at blive EY Entrepreneur Of The Year 2016 i Danmark.

 blog30

EY Entrepreneur Of The Year er ikke blot én enkelt fest, men hele seks regionale fejringer af lokale vækstvindere samt den store landsfinale i Bella Center den 24. november, hvor landsvinderen samt syv kategorivindere kåres.

Den nationale og de regionale kåringer er en fantastisk mulighed for at møde ligesindede, ambitiøse virksomhedsejere og blive inspireret af nogle af landets dygtigste foredragsholdere og iværksættere.

Vækst handler ikke alene om forbedring af bundlinjen. Det handler også om innovation, om at skabe arbejdspladser og om udvikling af teknologi og ikke mindst mennesker. Det er netop kombinationen af alle disse parametre, der adskiller EY Entrepreneur Of The Year fra andre vækstskaberkonkurrencer, og i sidste ende gør den til både Danmarks og verdens førende.

blog211

Årets kåringer

I år afholdes regionskåringerne på følgende dage:

  • Tirsdag den 25. oktober – Regionskåring København
  • Onsdag den 26. oktober – Regionskåring Midtjylland
  • Torsdag den 27. oktober – Regionskåring Syd- og Sønderjylland
  • Mandag den 31. oktober – Regionskåring Nordjylland
  • Tirsdag den 1. november – Regionskåring Sjælland
  • Onsdag den 2. november – Regionskåring Fyn
  • Torsdag den 24. november – Landsfinale i Bella Center

Vinderne af de nationale kåringer i ca. 55 EY-lande inviteres til Monaco, hvor vinderen af EY World Entrepreneur Of The Year findes i 2017.

Tilmeld dig EY Entrepreneur Of The Year 2016, hvor vi hylder dem, der er innovative og formår at skabe vækst og nye muligheder.

blog-10


Kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s