Om bloggen

Velkommen til EY Entrepreneur Bloggen – et nyt forum for Danmarks entrepreneurer og vækstskabere. Et forum med fokus på vækst, vækstskabere, innovation, entrepreneurskab og start-ups. Et forum, der fortæller de gode historier, og hvor eksperterne kommer med råd og vejledning til, hvordan du skaber vækst og bedst løser en lang række af de udfordringer, der er forbundet med at drive en virksomhed i dagens Danmark.

Vi giver dig her seneste nyt fra EY Entrepreneur Of The Year-programmet. Vi følger processen fra de første invitationer sendes ud, til kåringerne rundt om i landet og sidst men ikke mindst er vi med, når vinderne fra hele verden hyldes i Monaco til et helt spektakulært event.

Hos EY, vores samarbejdspartnere samt vores jurymedlemmer har vi fokus på at hylde og støtte op om entrepreneurer og vækstskabere i Danmark og i resten af verden.Formålet med EY Entrepreneur Of The Year-konkurrencen er at sætte fokus på og anerkende Danmarks og verdens dygtigste iværksættere. Vi ønsker gennem EY Entrepreneur Of The Year og EY Entrepreneur Bloggen at sætte entrepreneurskab og vækst på dagsordenen og invitere til debat om, hvordan vi i Danmark kan skabe et miljø, hvor innovation og kreativitet kan spire.

Vi vil derfor gerne opmuntre dig til at kommentere og  derved dele din viden og erfaring på bloggen, så vi sammen kan skabe et forum til glæde og gavn for alle Danmarks entrepreneurer og vækstskabere. Når du kommenterer vil vi bede dig følge følgende retningslinjer:

-Sørg for, at din kommentar relaterer sig til emnet, er kortfattet og har en pointe

-Henvis gerne til materiale, der kan understøtte din pointe

-Del ikke fortroligt materiale

-Vær opmærksom på, at vi forbeholder os retten til at ændre og helt fjerne kommentarer, der indeholder følgende:

  • Materiale, der ikke er relateret til emnet
  • Uønsket reklame, markedsføring samt materiale, der er relateret til en handelstransaktion
  • Spam eller andet materiale, der har til hensigt at ødelægge bloggen eller andre systemer
  • Materiale, der anses som værende skadende, krænkende, chikanerende, æreskrænkende eller på anden måde ulovligt eller stødende
  • Materiale, der overtræder privatlivets grænser eller bryder mod nogen person- eller ejendomsret; eller overtræder immaterielle rettigheder, herunder ophavsret og varemærke.
  • Materiale, der præsenteres på bloggen er udarbejdet alene til orientering og  oplysning. Det tilsigter ikke at være fyldestgørende og træder ikke i stedet for udførlige analyser eller udøvelsen af professionelle skøn. I konkrete sager opfordres  til at henvende sig til EY’s rådgivere.

Ved at anvende dette websted, accepterer du vilkårene i vores legal statement.

Spørgsmål, der er relateret til indhold kan rettes til kristine.s.jensen@dk.ey.com eller anette.vraa-jensen@dk.ey.com