Ekspertbloggerne

soren-smedegaard-hvid-dk010013107_grey_280x280px

Søren Smedegaard Hvid
Partner, EY
email linkedin
Søren Smedegaard Hvid er Partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year i Danmark og har med mere end 20 års erfaring i branchen, en stor indsigt i miljøet omkring de små- og mellemstore virksomheder, der er de primære deltagere i EY Entrepreneur Of The Year. Han har en udbredt forståelse for, hvad der skal til for at lykkes og hvordan man overkommer de største barrierer og får virksomhederne til at spire og gro. Det kræver mod, vilje og troen på egne ideer.

alexander-ulrich-eau-883879_grey_280x280px

Alexander Ulrich
Chefkonsulent
, Dansk Industri
email linkedin
Alexander Ulrich er chefkonsulent i Dansk Industri med ansvar for udvikling af DI’s iværksætterpolitik. Derudover er han Key Account for DI’s lidt over 100 iværksættermedlemmer. Igennem arbejdet med DI’s iværksættermedlemmer opbygger Alexander løbende viden om iværksætternes udfordringer og kan omsætte disse til politiske forslag.

henrik-holst_grey_280x280px

Henrik Holst Elstrøm
Erhvervskundedirektør
, Vækstfonden
email linkedin
Henrik Holst Elstrøm er erhvervskundedirektør på Vækstfondens kontor i Vojens. Vækstfonden er statens investeringsfond og har til formål at fremme vækst og fornyelse i små og mellemstore virksomheder via investering med egenkapital i partnerskab med private investorer og finansiering med lån og kautioner i samarbejde med danske finansieringsinstitutter. Henrik har de sidste fire år besøgt mere end 250 virksomheder og oplevet mange unikke forretningsmodeller med store vækstpotentialer.

gitte-haaning-hoj-_grey_280x280px

Gitte Haaning Høj
CEO, Connect Denmark

email linkedin
Som CEO i Connect Denmark og mangeårig entrepreneur har Gitte stor indsigt i og erfaring med de udfordringer og muligheder som landets vækstiværksættere og SMV’ere møder på deres rejse. Connect Denmark repræsenterer mere end 700 erfarne forretningsudviklere og hjælper årligt mere end 300 virksomheder med vækstpotentiale, vækstambition og muligheden for at skalere og internationalisere forretningsmodellen.

carsten_borring_grey_280x280px
Carsten Borring
Associate Vice President og chef for Listings & Capital Markets, NASDAQ Copenhagen
email linkedin
NASDAQ er en af verdens største børsvirksomheder med over 3.500 selskaber noteret globalt på otte børser, herunder Nasdaq Copenhagen. Carsten har opnået en bred viden om finansielle transaktioner i Corporate Finance-afdelinger hos Gudme Raaschou og Alfred Berg, inden han i 2001 startede på Københavns Fondsbørs – som i dag er en del af Nasdaq. Carsten besidder en stor erfaring og viden inden for kapitalrejsning for virksomheder samt finansielle markedsforhold, lokalt som globalt. Carsten er dybt engageret i iværksættermiljøet globalt og i Danmark en del af regeringens iværksætterpanel.

lars-floe_grey_280x280px
Lars Fløe Nielsen
Founder
, Corporate Fellow, Sitecore Corporation
email linkedin
Lars Fløe Nielsen er en af stifterne af Sitecore og har spillet en afgørende rolle i virksomhedens strategiske udvikling, positionering og vækst. Han er i dag leder af Sitecores produktafdeling med ansvar for at levere markedsførende produkter til virksomhedens kunder og samarbejdspartnere.Lars har mere end 20 års erfaring inden for strategi, strategisk innovation, markedspositionering, salg, brandudvikling samt virksomhedsovertagelser og investeringer. Han er medlem af adskillige bestyrelser, herunder nemlig.com, Sport-Master og bookboon.com. Lars er også konkurrencens nye juryformand.

christian-vintergaard_grey_280x280px
Christian Vintergaard
Adm. direktør, Fonden for Entreprenørskab
email linkedin
Christian Vintergaard har tidligere været ansat som direktør i Øresunds Akademiet. Christian Vintergaard er Ph.D. fra Copenhagen Business School. Hans forskningsområder er Venture Capital og iværksætteri. Christian Vintergaard har derudover international undervisningserfaring og er adjungeret lektor på Copenhagen Business School, Københavns Universitet samt Rytmisk Musikkonservatorium, København. Christian Vintergaard bliver ofte brugt som rådgiver for iværksættere, det etablerede erhvervsliv og politiske beslutningstagere.